Love House Event Hall

Više od event centra

Love House Event Hall odlikuje moderan, sveden i funkcionalan dizajn. Neutralni materijali i tonovi pružaju Vam slobodu da prostor prilagodite, dekorišete i brendirate prema Vašoj potrebi. U sklopu event centra nalazi se veliki parking za 200 vozila i sala kapaciteta 400 zvanica sa velikim šankom. Ulazni hol sa garderobom, mladenački apartman za dnevnu upotrebu i servisne prostorije upotpunjuju funkcionalnost modernog event centra. Posebnu pažnju posvetili smo arhitekturi i klimatizaciji, visina plafona je 6 metara i prostor je bez stubova, tako da je temperatura u sali uvek optimalna i prijatna, a vazduh nezadimljen. Kratko rečeno, prostor je idealan za svadbene proslave koje ćete godinama čuvati u lepom sećanju.

Ideja je da postanemo sinonim za glamurozna gradska venčanja…

3

Savršena organizacija svečanosti u dosta zavisi od izbora prostora, ali najviše od osoblja koje će pripremiti prostor i hranu, dočekati i poslužiti Vaše goste. Slobodno možemo raći da, kako izgledom tako i profesionalnošću, naše osoblje zadovoljava sve standarde svetskog ugostiteljstva. Hostese su tu da dočekaju Vaše goste i pruže im sve neophodne informacije. Portiri i obezbeđenje su zaduženi da besplatan parking sa 200 mesta bude siguran tokom trajanja proslave. Kompletno osoblje radi samo sa jednim ciljem, da se Vaši gosti osećaju prijatno i bezbrižno kako bi maksimalno uživali u Vašoj proslavi.

love house event hall nasa prica

Pažljivo smo izabrali pet opcija posluženja za Vas i Vaše zvanice, koje čine dve varijante buffet menija (“švedski sto”) ili set meni posluženje u tri opcije. Jedina razlika je što buffet meni uključuje sva ponuđena jela iz menija, dok za set meni birate neke od ponuđenih opcija. Posebno napominjemo da je stručno kuvarsko osoblje našeg restorana za svadbe edukovano za pripremu makrobiotičkih, vegetarijanskih i veganskih specijaliteta. Svi naši meniji su podložni promenama u skladu sa Vašim željama, dijetetskim navikama i verskim ubedjenjima.

Na obodu Zvezdarske šume, nedaleko od užeg centra grada

Ideja nam je da postanemo sinonim za glamurozna i moderna venčanja i proslave u centru Beograda i baš zato smo naš restoran za svadbe smestili na obodu Zvezdarske šume, nadomak užeg centra grada i Novog Beograda.

Naši prijatelji i saradnici su…

psrbija logo
foto tajna
perla event hall
restoranizasvadbe logo
kuda veceras logo
ventartly logo
habanera kvartet
novagodina logo