Mi ćemo se pobrinuti za sve, a Vi

Uživajte u vašem posebnom danu

foto tajna fotografisanje vencanja 23

Venčanja

Kao ozbiljan restoran za svadbe, venčanjima naših klijenata smo posvećeni u potpunosti. Od prvog trenutka, dostupan Vam je menadžer event centra specijalizovan za svadbe. Zadatak mu je priprema i organizacija posluženja i dekoracije vašeg venčanja i garant je da će sve proći bez ikakvih problema. Pored organizacije osoblja, prati mladence kroz pojedinačne korake tokom čitavog planiranja. Takođe, menadžer je uvek uz Vas na dan venčanja kao Vaša „desna ruka“. Zajedno sa iskusnim timom profesionalaca za svadbene proslave pobrinućemo se da Vaše svadba bude savršena.

Uživajte u ljubavi i svom najlepšem danu, pripreme i organizaciju prepustite nama.

Rođendani & Krštenja

Za proslavu dečijih rođenadana ili krštenja iskusan ugostiteljski tim ovog restorana potrudiće se da osmisli idealne rođendanske pakete, u koje je uključeno sve što vam je potrebno da biste uživali. Veoma je važno da postoji kutak koji je prilagođen deci. Lepo dekorisan, opremljen igračkama i dečijim zanimacijama tako da će deca imati u čemu da uživaju, lakše i brže će međusobno početi da se druže i sve će biti mnogo lepše i opuštenije. U dogovoru sa Vama možemo angažovati klovnove, vile, super heroje i druge animatore kako bi deci učinili rođendan zanimljviijim, da se ludo zabave i između ostalog budu mirni.

love house rodjendani

Ovo mesto je apsolutno neverovatno. Velika je stvar što ga vode ljudi dobro upoznati sa event industrijom, tako da je prostor osmišljen i sređen na fenomenalan način. MORATE da vidite ovaj event centar lično, bićete potpuno oduševljeni.

Milica M.
love house seminari

Konferencije

Love House Event Hall zahvaljujući urbanom i svedenom dizajnu se lako trasformiše iz prostora za organizaciju proslava u moderan kongresno-izložbeni prostor koji se prostire na više od 500 metara kvadratnih predstavlja idealno mesto za organizovanje svih vrsta konferencija, seminara i kongresa. Takođe, multifunkcionalni prostor moguće je prilagoditi različitim tipovima događaja, a opremljen je najmodernijom tehnologijom, klimatizacijom, ozvučenjem, rasvetom i brzim internetom. Naš event centar obuhvata veliku salu kapaciteta do 600 mesta u teatar postavci, sa prozorima od poda do plafona koji pružaju dnevnu svetlost i  garantuju prijatan i ugodan rad. Sastoji se iz 2 nivoa, prizemlje sa velikim, multi-funkcionalnim banket prostorom i galerija koja je pri organizaciji seminara idealna za odlaganje materijala, odmor i pripremu predavača i organizatora.

Korporativne proslave

Love House odlikuje moderan, sveden i funkcionalan dizajn. Neutralni materijali i tonovi pružaju Vam slobodu da prostor prilagodite, dekorišete i brendirate u skladu sa vašim potrebama, kako bi što verodostojnije predstavili lice i imidž vaše kompanije. Naš tim tu je da učini sve kako biste svoju firmu ili brend predstavili baš onako kako želite. Kada je reč o tehničkom delu organizacije, naš event centar Vam pruža mogućnost postavke scenske, audio i video opreme. Love House Event Hall pruža mogućnost organizacije manjih i većih proslava. Event centar je kapaciteta do 400 zvanica u banket postavci, dok koktel postavka omogućava organizaciju proslave sa većim brojem gostiju. Hostese su tu da dočekaju Vaše goste i pruže im sve neophodne informacije, dok su portiri zaduženi da besplatan parking sa 200 mesta bude bezbedan tokom trajanja korporativne proslave.

love house korporativa